Hvem er vi / Formanden har ordet

Formanden har ordet


Hamlet er et sted

                                  hvor der er ro og fred

                                 folk de går og kommer

                                  vinter vår og sommer

                                     her er atmosfære

                                    her er rart at være

                             og vi håber på vi ses igen!Disse ord er skrevet af Ole John Hansen, musiker på Cabaretholdet som er vores samlingspunkt. Vi mødes jo mange mennesker hver dag til de mange aktiviteter vi har. Vi sidder I de grupper vi har vores fortrukne aktivitet, og for at sige det som det er, vi har aldrig flettet pettigrør her på Hamlet, ikke at der er noget i vejen med det, men det er der nogen der bruger som undskyldning for IKKE at komme på Hamlet, jeg vil opfordre til at komme og besøge os, vi har åbent dagligt kl. 9 -15.15 her vil den vagthavende vise dig rundt og bagefter tilbyde dig en kop kaffe, så kan du spørge om alt det du vil vide, du får lidt med hjem at læse i, så du i ro og mag kan tænke over om du bliver vores næste bruger.

Hvordan har vi det så med hinanden ? For mig betyder sammenholdet alt, og det betyder igen at Centerrådet skal vise vejen med venlighed, imødekommenhed, tillidsvækkende og osse gerne med humor viser den nye bruger til rette. Gør vi det vil det sprede sig som ringe i vandet og skabe en god atmosfære på hele Hamlet, ofte ser vi at en bruger,efter måske at have været alene i lang tid, blomstrer op igen, det er dejligt at se og noget af det vi glæder os mest over.

Med til sammenholdet hører at vi træffes en gang om måneden til Cafe Rundingen med dans og musik, Bingo med gode præmier, vi ser de store begivenheder i TV med kaffe og kage til, nogen af grupperne har fællesspisning om aftenen, Vi har som skrevet Cabaretholdet, den store Julefrokost, vi har påskefrokost Påskedag og Julefrokost 2. Juledag for dem der har brug for det.

Alt det her gør at vi mødes på tværs af alle grupperne, vi får nye venner, har nogen at tale med, nogen at gå i biffen med eller i Tivoli, man bestemmer selv, så sker der det at man får det bedre, det breder sig som ringe i vandet, det er lige præcis det der er det GODE ved Hamlet, så hjertelig velkommen i vores hus.

Kirsten Olsen

Formand Kirsten Olsen

Kom på Facebook på Hamlet’s egen side:

Aktivitetscentrethamlet Helsingør

Hvis du vil være medlem af gruppen, på Facebook, går du
ind i søgefeltet på din Facebook side, og skriver ovenstående
navn. Du trykker på navnet i feltet og beder om at blive medlem
af gruppen. Herefter bliver du godkendt af Kirsten O. og er
dermed medlem af gruppen. Spørg hvis du er i tvivl om hvordan
du gør. Som noget nyt har vi også en ”Synes godt om” side.
Den henvender sig også til alle andre på Facebook.